Haftalık Esmalarınızı öncelikle Güneş (Asıl) burcunuza, ardından isterseniz yükselen burcunuza göre, yanlarında yazan adetlerince, hafta boyu her gün zikredebilirsiniz.
Esmaları yalın haliyle, yazıldığı gibi zikredebilirsiniz; ön veya son eklerin Esma üzerinde bir etkisi yoktur. Alışkanlığınız varsa hepsinin başına “Ya” ön ekiyle zikredebilirsiniz.
Bu düzen, her Pazartesi günü, o hafta burcunuzdan alacağınız astrolojik etkiye göre yenilenmektedir.
Olumlama cümleleriniz haftanın her günü, günde en az 41 defa tekrar edilmelidir, üst sınır yoktur, dilediğinizce uygulayabilirsiniz.
RAHMAN (298 KEZ)
Esirgeyen, bağışlayan, ilahi rahmet, lütuf ve koruyuculuğu bütün mahlukatı kapsayandır. Her türlü oluşun ilk adımı bu Esma ile atılır.
LATİF (258 KEZ)
En ince işlerin bütün inceliklerini bilen, lütuf ve ihsan sahibi olandır.
Bu Esma en genel anlamıyla beğenilen, istenen, takdir edilen manalarına gelir. Latif Esmasını yaşamınıza güzellikleri çekmek, memnun olmak adına her durumda ve oluşta kullanabilirsiniz. Bu Esma birçok başka Esma ile birleştirilebilir, insan zihninde olduğu gibi oluşların içinde de katıldığı yere Latif etkisini verir mesela Latif ul Habir Esmasını hayırlı haberler almak istediğiniz her konu için kullanabilirsiniz.
KAVİY (232 KEZ)
Çok kuvvetli, kudretli her şeye yetendir.
Bu Esma her şeye gücü yeten, enerjinin ve kuvvetin kaynağı manasına gelir. Söz konusu kuvvet ayrıca direnç yüklüdür, enerjinin kaynağını ve gerektiği yerde kullanılışını işaret eder, bu sınırsızdır çünkü her şey enerjiden oluşmuştur, ismin manası bunu yaşamında hissetmeye yarar.
Kaviy ismi ilk bakışta fiziksel gücü temsil eder gibi gözükse de burada aynı zamanda bir irade gücü ve ruhsal kuvvet de söz konusudur.
KOÇ BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI
(Haftanın her günü, günde en az 41 kez tekrar edilecek)
Beni tam anlamıyla destekleyecek yepyeni kurallarla dolu bir yaşamı seçiyorum.