Esma Ül Hüsna Desteği
VEDUD ( c.c ) (400 KEZ)
Çok seven ve çok sevilen iyi kullarını seven rızasına erdiren, sevilmeye en layık olandır.
Bu Esma genel anlamıyla, sevginin kaynağı, aşkın kaynağı, aşka ve sevgiye yegane layık olan manasına gelir. Bu isim yaşamınıza daha fazla aşk ve sevgi çekmenize yardımcı olacak, kendinize yaratılmış olan her şeye sevgi bilinciyle bakmanızı sağlayacaktır.
MALİKEL-MÜLK ( c.c ) (212 KEZ)
Mülkün ebedi ve ezeli sahibidir.
Yüce Allah bu isim tecellisiyle tüm yarattıklarının aslında ilk noktaya, yani kendi zatına ait olduğunu işaret eder.
İsim dikkatle düşünüldüğünde bedenlerimizi ruhumuzun bir mülkü olarak görebiliriz, fakat unutmamak gerekir ki ruh da Allah’a aittir.
Bu Esma derin anlamlarıyla bizleri ulaştıracağı farklı açılımların yanında, dünya yüzünde deneyimlemeye geldiğimiz tüm maddi oluşları kazandıracak ve arttıracak kudrettedir.
REZZAK ( c.c ) (308 KEZ)
Bütün mahlukatın ruhi ve bedeni rızkını veren ve ihtiyacını karşılayandır.
Bu Esma genel anlamıyla yarattığı her şeye rızkını veren manasını taşır, yaratılmış her şeyin rızkı farklı farklıdır ve Allah tarafından belli bir düzen içinde verilir.
Bu Esmayı yaşamınıza bolluğu ve bereketi çekmek için kullanabilirsiniz, daha derin manalarına zamanla kısmetse ulaşırsınız.
AKREP BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI
(Haftanın her günü, günde en az 41 kez tekrar edilecek)
Yarın benim düşüncelerimden oluşur, şimdi sevgi ve başarı içinde olmayı seçiyorum.